Home
           Home        Trainingen 2017-2018        Agenda       
Gyana Mudra - Aqua Tantra avonden

 

Maandelijks op woensdagavond

van 20 tot 23u

in het Aqua Tempel Shambalah, te Buggenhout

Begeleiding: Alain Art

 

 

 

Gyana Mudra, vrij vertaald Slow Sex, is een houding waarin, doorheen het verstillen van je lichaam en voornamelijk je geest, je subtiele energie de mogelijkheid krijgt om te stromen. 

Het begint met het gewaarworden waar je innerlijke Bron zich bevindt en gaat verder met het ervaren wat je nodig hebt om hier contact mee te maken en je hele Wezen hier volledig mee te kunnen voeden. Wanneer de energie overvloedig mag overstromen en leidt tot een accumulatie in jouw lichaam, dan is Gyana Mudra een weg naar Eenheidservaring.

Aqua Tantra is een middel om Gyana Mudra te realiseren:

Onder gedompeld in een ruim vierkant zwembad waarvan de temperatuur hetzelfde is als je lichaamstemperatuur (36°c),

Omhuld door de kracht van de pyramide in een feeëriek lichtspel zodra de zon onder gaat.

Je lichaam lost langzamerhand op

Je ervaart hoe je body, in wezen voornamelijk water, in resonantie komt met het omringende water. 

 

We leiden jou in het duidelijk aangeven van je grenzen, zodat je je hoe langer hoe meer kan overgeven in vertrouwen, waardoor je je bescherming, je pantser, niet langer hoeft vast te houden. 

 

Het begrip innerlijke flow wordt een steeds diepere sensoriële ervaring.

In een staat van loslaten waarin veel kan ontstaan:

Het zijn mogelijke gewaarwordingen op lichamelijke, op emotionele en op spirituele niveaus.

 

De Essentie:

Tijdens deze avonden, wordt een combinatie van contact en beweging in de zaal (1 u) gevolgd door een sessie van 2 uur in het water waar je samen met de groep Aqua-Tantra (Tantrische Rituelen , aanraking en massage in het water) beoefent. Vanaf 21 u is het hele complex privé voor ons beschikbaar. Naaktheid gewenst, maar niet verplicht.

De beweging brengt je in je lijf, in de connectie met je natuurlijke spontane flow, met je zijn, en van daaruit naar een authentieke verbinding met de anderen. In deze connectie is het verkennen van wat aangenaam is en hoe je je grenzen kan uitdrukken een belangrijke stap om later in het water in vertrouwen te kunnen loslaten.

 

Voor wie:

Dit is toegankelijk voor iedereen, alleenstaande of koppels. Al is Gyana Mudra een Tantrische Ritueel voor geliefden, doch kan zijn beoefening door alleenstaanden samen ook verkend worden.

Dit berust op het respecteren van elkaars grenzen, hetgeen een leerproces is waarin we je graag begeleiden tijdens deze workshop. Dit is de eerste voorwaarde.

Je verbinden met de andere in empathie, mededogen en compassie tijdens de oefeningen is de tweede voorwaarde, hetgeen betekent dat je de oefeningen met elkaar enkel aangaat wanneer je je werkelijk open en betrokken voelt. Als je dit proces zo bewust beleeft, dan zal dit ongetwijfeld leiden tot een verruiming in je hart.

Indien mogelijk schrijf je je in per paar. Als je alleenstaande bent, houden we de inschrijvingen bij zodat het evenwicht man-vrouw zo goed als mogelijk gerespecteerd wordt. 

Praktisch:

Data:

26/09 - 31/10 - 28/11 - 19/12

van 20.00u - 23.00u

Locatie:  SHAMBALAH, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout

Workshop: 35€ per avond + toegang tot de Aqua tempel: 20€

Inschrijving:  per mail naar terraluminosa@hotmail.com. Je stort 35€ op het rekening BE62 1032 2464 1661 met vermelding "Gyana Mudra + datum van de avond". Zodra je storting ontvangen is, krijg je een mail ter besvestiging van je inschrijving. Het toegangsgeld (20€) dient ter plaatse aan de begeleiders contant betaald worden.

Vragen? Bel naar Alain Art +32 495 22 73 62

 

 

 

 

 

• Hoe werkt het?
• Veel gestelde vragen
• Tantric Vibes Dance
• Themadagen
• Gyana Mudra - Aqua Tantra avonden
• Tribal Tantra 2018-2019
• Tantra Sadhana - voor koppels
• Zomerweek in Juli
• Verdiepingsreizen in de Sinaļ-zuid woestijn