Home
           Home        Ateliers 2017-2018        Agenda       
Gyana Mudra - Aqua Tantra en soirées

 

Soirées mensuelles le mercredi

de 20 à 23h

dans le temple aquatique Shambalah

Accompagnement par Alain Art

 

 

 

Gyana Mudra is een houding waarin, doorheen het verstillen van je lichaam en voornamelijk je geest, je subtiele energie de mogelijkheid krijgt om te stromen. 

Het begint met het gewaarworden waar je innerlijke Bron zich bevindt en gaat verder met het ervaren wat je nodig hebt om hier contact mee te maken en je hele Wezen hier volledig mee te kunnen voeden. Wanneer de energie overvloedig mag overstromen en leidt tot een accumulatie in jouw lichaam, dan is Gyana Mudra een weg naar Eenheidservaring.

Aqua Tantra is een middel om Gyana Mudra te realiseren:

Onder gedompeld in een ruim vierkant zwembad waarvan de temperatuur hetzelfde is als je lichaamstemperatuur (36°c),

Omhuld door de kracht van de pyramide in een feeëriek lichtspel zodra de zon onder gaat.

Je lichaam lost langzamerhand op

Je ervaart hoe je body, in wezen voornamelijk water, in resonantie komt met het omringende water. 

 

We leiden jou in het duidelijk aangeven van je grenzen, zodat je je hoe langer hoe meer kan overgeven in vertrouwen, waardoor je je bescherming, je pantser, niet langer hoeft vast te houden. 

Het begrip innerlijke flow wordt een steeds diepere sensoriële ervaring. In een staat van loslaten waarin veel kan ontstaan:Het zijn mogelijke gewaarwordingen op lichamelijke, op emotionele en op spirituele niveaus.

 

De Essentie:

Tijdens deze avonden, wordt een combinatie van contact en beweging in de zaal (1 u) gevolgd door een sessie van 2 uur in het water waar je samen met de groep Aqua-Tantra (Tantrische Rituelen in het water) beoefent. Vanaf 21 u is het hele complex privé voor ons beschikbaar.

De beweging brengt je in je lijf, in de connectie met je natuurlijke spontane flow, met je zijn, en van daaruit naar een authentieke verbinding met de anderen. In deze connectie is het verkennen van wat aangenaam is en hoe je je grenzen kan uitdrukken een belangrijke stap om later in het water in vertrouwen te kunnen loslaten.

Voor wie:

Dit is toegankelijk voor iedereen, alleenstaande of koppels. Al is Gyana Mudra een Tantrische Ritueel voor geliefden, doch kan zijn beoefening door alleenstaanden ook verkend worden.

Dit berust op het respecteren van elkaars grenzen, hetgeen een leerproces is waarin we je graag begeleiden tijdens deze workshop.

Je verbinden met de andere in hartelijkheid, mededogen en compassie tijdens de oefeningen is de tweede voorwaarde, hetgeen betekent dat je de oefeningen met elkaar doet enkel wanneer je je werkelijk open en betrokken voelt. Als je dit proces bewust aangaat, dan zal dit ongetwijfeld leiden tot een verruiming in je hart en heel je wezen.

Praktisch:

Data:

       31/01/2018

       21/02/2018

       28/03/2018

       25/04/2018

       23/05/2018

       20/06/2018

Telkens van 20.00u - 23.00u

Locatie:  SHAMBALAH, Brielstraat 36, 9255 Buggenhout

Workshop: 35€ per avond + toegang tot de Aqua tempel: 20€

Inschrijving:  per mail naar terraluminosa@hotmail.com. Je stort 35€ op het rekening BE62 1032 2464 1661 met vermelding "Gyana Mudra + datum van de avond". Zodra je storting ontvangen is, krijg je een mail ter besvestiging van je inschrijving. Het toegangsgeld (20€) dient ter plaatse aan de begeleiders contant betaald worden.

Vragen? Bel naar Alain Art +32 495 22 73 62

 

• Conventions des ateliers
• Questions fréquemment posées
• Tantric Vibes Dance
• Journées thématiques
• Gyana Mudra - Aqua Tantra en soirées
• Trajet Tantra Tribal 2017-2018
• Festival Tantra
• Ateliers pour couples
• Semaine d'été en Juillet
• Voyages en conscience dans le désert du Sinaï