Back to intro
           Home        Tantra        Wie zijn wij ?        Trainingen        Individuele sessies        Getuigenissen        Woestijnreizen       
Ingrid Marcq

 

Co-creator bij Terra Luminosa : Tantra voor koppels en zomerweek

Tantrische massage (Brussel & Maldegem)

Franstalig

GSM +32 484 81 11 43

 

Na mijn studies kinesitherapie en theater heb ik  meer dan 20 jaar een traject afgelegd waarbij ik de Massage Tao, Tantra,  Sacred Touch,  watsu, de dans van de 5 ritmes, het sjamanisme en de Tantra Skydancing mocht herhaaldelijk ontdekken en verdiepen en ten volle in mijn leven integreren.

Ik hou ervan mensen te begeleiden bij het bewustworden van hun potentieel, bij het vinden van een weg naar hun vrije « Zijn », naar hun evenwicht, bij het ontwaken van wat in hen organisch en levendig aanwezig is, bij het reizen in de innerlijke ruimtes op zoek naar zichzelf, naar de andere, naar de anderen.

Mijn begeleiding berust voornamelijk op een persoonlijk transformatieproces tijdens de 2-jarige training Sexual Grounding Therapy (http://www.trisoul.fr).  

Dit krachtig, intelligent en liefdevol instrument geeft me de nodige professionele tools en tevens de ankers in mijn leven.

 

 


 

 

 

• Alain Art
• Agista Sotoudeh
• Ingrid Marcq
           Betalingsvoorwaarden        Bereikbaarheid        Contact