Back to intro
           Home        Tantra        Wie zijn wij ?        Evenementen        Individuele sessies        Getuigenissen        Woestijnreizen       
Betalings- en deelnamevoorwaarden

 

Voor de meeste workshops wordt een voorschot gevraagd. Dit laat ons toe de inschrijvingen effectief te registreren en de organisatie te optimaliseren.

Je inschrijving is definitief na ontvangst van je voorschot. Het is niet terug betaalbaar indien je minder dan een maand voor aanvangsdatum afzegt, uitgezonderd medische redenen. Mocht je iemand vinden die je plaats inneemt, dan kan je je voorschot overdragen.

Je bent afwezig op de workshop, je verlaat het of je annuleert minder dan een week voor aanvangsdatum? Dan ben je het volledige bedrag verschuldigd: deze situatie is vaak bron van grote organisatorische moeilijkheden en we willen daarin gerespecteerd worden.

Bij aanvang van de workshop betaal je het saldo. Dit gebeurt contant: we beschikken niet over een terminaal voor bankkaarten.

Indien wij een workshop zelf annuleren, dan ontvang je uiteraard het reeds gestorte bedrag terug.

Wanneer je deelneemt aan een workshop, neem je verantwoordelijkheid voor jezelf: je respecteert je lichaam en zijn grenzen. Indien je medicatie neemt, vraag je desnoods aan je dokter of dit kan gecombineerd worden met lichaamswerk.

De workshops hebben een therapeutisch effect maar zijn geen erkende therapie. Wij vervangen geen therapie van welke aard dan ook

 

 

 

           Betalingsvoorwaarden        Bereikbaarheid        Contact