Back to intro
           Home        Tantra        Wie zijn wij ?        Trainingen        Individuele sessies        Getuigenissen        Woestijnreizen       
Getuigenissen Individuele sessies

" Dank je wel, Alain, voor de schitterende sessie van vandaag… Ik ben zo blij met alles wat open komt in mij… zo blij met alles wat je mij geeft, met alles wat je mij leert… Ik geniet niet alleen van de massage, maar ook van de gesprekken die we hebben en van het samen lachen… Het brengt mij dichter bij mijn natuur, bij wie ik mij echt voel zijn: een wilde, levenslustige vrouw, die heel graag lacht en geniet… die enorm van de stilte houdt maar evengoed van plezier maken… een vrouw die van avontuur houdt, van het onbekende… een vrouw die heel diep kan graag zien… 

Jij helpt mij om dit alles wakker te maken en er mij van bewust te worden… Het is een groot geschenk om zo’n speciale vriend als jij op mijn levenspad te mogen tegenkomen…

Veel liefs, ik voel mij mooi!!!"

.................................................................

"Nooit eerder voelde ik me zo geëerd, gerespecteerd, gekoesterd en gedragen.

Ik beleefde mijn Vrouw-zijn op de meest subtiele manier die wellicht mogelijk is...

De reis die ik mocht maken tijdens de massage, was voor mij een reis naar het Paradijs. De massage, de ruimte, de muziek, de geuren, de kleuren, elk zintuigelijk beleven was van een miraculeuze perfectie... Ontzettend mooi om voelen hoe de tantric massage met zoveel gratie wordt gegeven. Dankjewel Alain, voor deze unieke, wondermooie belevenis, waarvoor woorden tekort schieten. Alleen het zelf beleven kan duidelijk maken wat ik heb gevoeld... Hartelijk dank Alain, voor het wondermooie geschenk dat ik heb mogen ontvangen... Ik heb jullie site al aan meerdere mensen doorgegeven. Mensen die vanuit zuiverheid, respect en liefde werken, wil ik heel graag laten kennen aan de hele wereld...Heel veel succes met jullie prachtig centrum!!! Ik kom binnenkort nogmaals de hemel beleven... Liefs"

.................................................................

"Hallo Alain,

Ik wilde te snel mijn "Dank u" sturen, omdat ik het ontvangen geschenk in zijn geheel eerst wou laten zaken. Ik wou dat het zichzelf uitdrukt, en niet mijn "ideeën" over wat ik heb geleefd, niet wat er zich in mijn hoofd afspeelde maar wel in mijn cellen.

Ik wist dat naar jou komen een belangrijke beslissing voor mij betekende!

Wat een genot om in vertrouwen te zijn, om gewoon te mogen verwelkomen wat ik ontvang in dit volledig overgave!

Bedankt Alain, voor wat je me hebt laten ontdekken door de subtiliteit van je aanrakingen, de oneindige zachtheid maar ook je prachtige aanpassing aan wat je voelde, want ik hield ook van deze krachtiger momenten.

Je bent een fantastische kunstenaar, je kunt schilderen met de beste penselen en zonder enige aarzeling beeldhouwen.

 

Een en al wonder! een ervaring om te beleven en van binnen te laten leven! Erover te praten wordt veel moeilijker omdat we enkel over onze arme aardse woorden beschikken om te praten over iets dat niet zijn wortels hier niet heeft.

En het was ook een mooi weg naar je toe, een reis in een natuur die zo mooi en zo anders is dan die ik hier ken. Het was een mengeling van het vlakke land van Jacques Brel en een zonnige dag badend in de herfstkleuren, een puur genot!

Vóór ik naar huis ging, begroette ik je paarden en ik besefte hoe geweldig het is om de natuur samen met hen te doorkruisen.

 

Deze beleving betekent het begin van een nieuwe hoofdstuk in mijn leven waarvan ik zojuist de titel en de eerste regels net geschreven heb!

Nogmaals bedankt Alain en bedankt voor het delen dat zo belangrijk voor mij is! "

.................................................. ...........

 

"Gisteren in het begin heb je me eraan herinnerd dat deze sessie anders zou zijn dan de anderen.

Het was zelfs nog intenser en onvergetelijker dan de vorige keren, en zo onvoorspelbaar! De zachtheid en de traagheid van het komen en gaan van je handen die geleidelijk elke zone van mijn lichaam zonder onderscheid bezoeken en kalmeren.

De Kashmiri-massage was een uitstekende vooruitgang. Een niet-ingewijde persoon die naar ons zou kijken, zou dit beslist streng beoordelen. Het bijzondere is de eenvoud, de oprechtheid, het respect en het vertrouwen waarin deze verbondenheid tussen onze wezens wordt beleefd.

Ik word mij van bewust van de kans dat ons ontmoeting mij aanbiedt, dat ik op deze momenten kan leven ... buiten de tijd.

Eén moeilijkheid is nog steeds zoveel ontvangen zonder het je terug te geven ... om te leren ontvangen.

Nog een immens bedankt. "

.................................................. ......................

• Tantrische massage
• Intimiteit coaching
• Getuigenissen individuele sessies
           Betalingsvoorwaarden        Bereikbaarheid        Contact