Back to intro
           Home        Tantra        Wie zijn wij ?        Evenementen        Individuele sessies        Getuigenissen        Woestijnreizen       
Bereikbaarheid


Terra Luminosa                                   Google Maps   
Moerhuizestraat 78
9990 Maldegem
België

Terra luminosa  bevindt zich in de provincie Oost-Vlaanderen, nabij de grens met Nederland, op 1 uur rijden van Brussel en Lille, op 20’ rijden van Knokke en Brugge, op 45' rijden van Antwerpen.

Komende van Brussel, volgt u de E40 (richting Oostende) tot afrit Aalter; Dan richting Maldegem tot aan de aansluiting met de N49, waar u de richting "Knokke" volgt. Aan het eerste kruispunt op de N49,  slaat u rechts af, richting Aardenburg, en dan weer onmiddellijk rechtsaf, de rapenbrugstraat in (richting "Moerhuize" /" Populierenhof"). Voorbij het Schipdonkkanaal wordt dit de Moerhuizestraat. Het allerlaatse huis is uw bestemming (nr 78).

Komende vanuit Antwerpen, volgt u de N49 richting Knokke tot in Maldegem. Afslaan rechts af aan het kruispunt richting "Aardenburg". En dan weer onmiddellijk rechts af, de Rapenbrugstraat in (richting "Moerhuize"," Populierenhof"). Voorbij het Schipdonkkanaal wordt dit de Moerhuizestraat. Het allerlaatse huis is uw bestemming (nr 78).

Komende vanuit Lille, volgt u de E17 richting Antwerpen; In Gent volgt u de E40 richting Oostende tot afrit Aalter. Dan richting Maldegem tot aan de aansluiting met de N49, waar u de richting "Knokke" volgt. Aan het eerste kruispunt op de N49 , slaat u rechts af richting Aardenburg en dan weer onmiddellijk rechtsaf, de Rapenbrugstraat in (richting "Moerhuize"," Populierenhof"). Voorbij het Schipdonkkanaal wordt dit de Moerhuizestraat. Het allerlaatse huis is uw bestemming (nr 78).

Met openbare vervoer: met de trein tot aan het Brugge Sint-Pietersstation. En dan per bus tot de Markt in Maldegem. DE aansluiting Markt-Moerhuizestraat kan heel vlot gedaan worden met de belbus die u één dag ervoor moet reserveren.

 

           Betalingsvoorwaarden        Bereikbaarheid        Contact